De Buizerds ( Common Buzzard ) maken hun nest in een hoge bomen, ze gebruiken vaak een lariks of grove den. In Flevoland gebruiken ze veel populieren bomen om hun nest in te maken. Het voedsel wordt gezocht in een gevarieerd gebied: bossen, open, weiden en akkers. Maar ook langs snelwegen, in de duinen en industrieterreinen. De Buizerd is een compacte roofvogel met brede vleugels en korte hals en is ongeveer 48-56 cm groot.

DSC_7919 A
Author: Casper
Aperture: 9
Camera: NIKON D3200
Iso: 400
Copyright: © leven-met.nl
« of 2 »

 

 

 

Leave a Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.